Teambuilding / workshop

De workshop geeft u een inkijk in de valkerij en roofvogels in de natuur, jullie gaan zelf op een leuke manier aan de slag en u krijgt de vogels van klein tot groot naar uw hand gevlogen onder begeleiding van ervaren valkeniers, ook leert men hier de valkerijtechnieken zoals het leren loeren.  De jacht met roofvogels wordt nagebootst.

Bent u als bedrijf, vereniging, natuurclub, … op zoek naar een activiteit omtrent natuurbeleving waarin leiderschap, samenwerking aan bod komen om zo een sterkere band tussen de leden van een groep te creëren? Dan is onze teambuilding valkerij wel hetgeen wat u zoekt.

Voor de groepsworkshop welke wij zelf organiseren kan je aansluiten aan een groep zodat je op onze eigen locatie (Diepenbeek BE) een evenement natuurbeleving/valkerij van ongeveer 2.5 u met koffie/thee/frisdrank en vlaai kan bijwonen. Deze datums vind je terug hier op de site onder datums workshops en demonstraties.

Momenteel zijn er geen uilenworkshops zoals hieronder gepland.

Heb je interesse in de ongelofelijke creaties van de nacht? UILEN, je hoort ze niet en ziet ze niet maar plots land er een uil op je hand.
Vuurkorven, gluhwein, koffie, frisdrank en een hapje, sfeermuziek en de ongelofelijke creaties van de natuur laten je wegdromen naar lang verleden tijden waarin mysterie, tovenarij, volle maan, heksen nog bestaan.

Achteraf kan men gezellig bijbabbelen bij de haard.

Er kunnen naar hartelust foto’s gemaakt worden en er is (koffie/thee/frisdrank en vlaai enkel op eigen locatie). Het evenement natuurbeleving/workshop kan gegeven worden op verplaatsing en op eigen locatie (Diepenbeek BE). Heeft u nog vragen (datums/prijs/locatie) of wilt u reserveren voor een workshop teambuilding of demonstratie dan kan je hier contact opnemen.